Ztekucování medu

Ztekucování medu:

včelí med přirozeně a samovolně časem krystalizuje proto je potřeba ho občas ztekutit. Teplota při ztekucování by neměla překročit 45° C, aby nedošlo k znehodnocení účinných látek v medu. S topnou spirálou, speciální toto dodržet lze. Doba ztekucování medu by neměla překročit 24 hod. Jistě je Vám divné, že v hypermarketech koupíte krásně tekutý zbarvený med za výhodnou cenu. Takový věčně tekutý med lze získat,  1) ohřátí na vysokou teplotu a prudké ochlazení, 2) přidáním chemických přísad či různých sirupů, možná i vody.

Cena
Příznak
1390.00 Kč
4190.00 Kč
zrušit vše
Pás ztekucovací, 220V EU dotace
Dodání 5-10 prac. dní
4 190,00 Kč
4 190,00 Kč
Spirála na ztekucování medu-17,5cm EU dotace
Dodání 5-10 prac. dní
1 390,00 Kč
1 390,00 Kč
Spirála na ztekucování medu-21,5cm EU dotace
Dodání 5-10 prac. dní
1 450,00 Kč
1 450,00 Kč
Spirála na ztekucování medu-30cm EU dotace
Dodání 5-10 prac. dní
1 490,00 Kč
1 490,00 Kč
Spinner
Cookies Cookies

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.